MAC Brandersstad

MAC Brandersstad is een cliënt gestuurde Multifunctioneel Activiteiten Centrum, een ontmoetingsplek voor mensen met een psychiatrische achtergrond en voor de bewoners van Schiedam.

 

VOOR WIE IS MAC BRANDERSSTAD?

Het MAC biedt diverse activiteiten voor mensen die op zoek zijn naar een prettige en zinvolle

dagbesteding. Iedereen is welkom.

 

WAT HEBBEN WIJ GRATIS AAN TE BIEDEN?

Vrijdagmiddagactiviteiten

Elke vrijdagmiddag van 14:00 — 16:00 uur een inloopactiviteit, zoals Bingo, Film en spelletjes.

Inloopactiviteiten

Er is een groot aanbod inloopactiviteiten dat per week varieert. Voor het actuele aanbod kunt u zich aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief ‘Te doen’, die per mail verzonden wordt. Geef uw emailadres doorDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u bent meteen op de hoogte! Een papieren versie van de nieuwsbrief is verkrijgbaar bij de balie van het MAC.

 

WAT HEBBEN WIJ VOOR EEN KLEIN BEDRAG AAN TE BIEDEN?

Heerlijk verse Lunch

Van maandag tot en met vrijdag verzorgen wij tussen 12:00 en 13:30 uur een goede en betaalbare lunch, met altijd verse soep, broodjes, een warm hapje en een toetje. Op maandag en woensdag is er een warme maaltijd.

  

En op donderdagavond hebben we ook een 3-gangen menu

Op geven voor 12 uur , kosten daar van zijn nu nog € 4,00

Maar wordt vanaf 1 april €  4,50

  

Warm eten

Op zaterdag serveren wij vanaf 17:30 uur een warme maaltijd. De kosten zijn € 4,20- voor een 3-gangen menu.

Meldt u zich op zaterdag voor 15:00 uur aan, via telefoonnummer 010–246 3724 of bij de counter/balie.

 

 

Was en Strijk Service

Bij onze was- en strijkservice kunt u voor een klein bedrag uw was laten doen. Is uw wasmachine kapot of heeft u geen tijd om te strijken? Breng uw was dan bij ons. Voor prijzen en overige informatie kunt u terecht bij de balie.

 

Reperatieservice

Is uw magnetron, mixer, computer of ander elektronische apparatuur kapot? Wij kijken deze graag voor u na (niet ouder dan 5 jaar) Wij geven advies voor reparatie en u hoort van te voren wat de kosten zin. U kunt u apparaat aanbieden elke dag bij de balie. Op dinsdagmiddag van 13:00 - 16:30 uur is onze reparateur Fred aanwezig.

Computer

Wilt u leren omgaan met de computer? Wij maken u wegwijs op internet en social media zoals Facebook, Hyves en You Tube. Als u wilt werken met computerprogramma’s als Word, Excel en PowerPoint, kunt u bij ons lessen volgen. Verder kunt u terecht met al uw computervragen. Computerles wordt gegeven op maandag van 10:00 tot 12:00 uur en op dinsdag van 13:00 tot 14:30 uur door William en op donderdag van 10:00 tot 12:00 door Ida.

Kosten € 5,- per keer of neem een strippenkaart voor € 20,-, dan krijg je 4 lessen en de 5e is dan gratis.

 

Internetinloop

Elke dag tussen 9:00 en 16:30 uur is ons computerlokaal beschikbaar voor iedereen die van internet gebruik wil maken. Kosten € 1, - per keer. Af te rekenen bij de balie.

 

WAT HEBBEN WIJ TE KOOP?

Lijstenmakerij

Bij de professionele lijstenmakerij van MAC Brandersstad kunt u terecht om uw schilderijen, tekeningen en foto’s in te laten lijsten. De lijstenmakerij heeft een groot assortiment aan lijsten. Klanten krijgen advies bij de keuze van een geschikte lijst. De lijstenmakerij levert aan particulieren, bedrijven en galerieën. De lijstenmakerij is dinsdag en donderdag geopend van 9:00 tot 16:30 uur.

 

Etalage

Ziet u iets leuks in onze etalage, maar niet in de juiste kleur of maat? Vraag gerust even na wat er dan mogelijk is, al onze producten zijn handgemaakt bij onze textielafdeling en houtwerkplaats

 

Openingstijden

Maandag-vrijdag van 9:00 uur tot 16:30 uur

Zaterdag van 12:00 tot 19:00 uur

 

Adres:  Spinhuispad 19, Schiedam

Tel. 010-247.37.23.

www.mijndoel.info

 

 

 

De Lets Ruilwinkel Schiedam heeft met Mac Branderstad een samenwerking op het gebied van reparatie. We ruilen diensten d.m.v. het puntensysteem van de Lets Ruilwinkel Schiedam.

Elektrische apparaten of klokken repareren zijn de meest voorkomende diensten.