LETS Shopper "uw producten op marktplaats"

Wilt u uw spullen verkopen maar geen mensen aan de deur? Dat kan!

Stichting LETS Ruilwinkel Schiedam biedt u de mogelijkheid om uw spullen te koop aan te bieden op bijvoorbeeld Marktplaats voor de door u gewenste prijs. Wij kunnen eventueel bij u langs komen om de spullen te fotograferen of op te halen (mits uw spullen vervoerbaar en niet te groot zijn). Wij bieden ze vervolgens via diverse kanalen.

Zodra uw spullen verkocht zijn, verrekenen wij de bemiddelingskosten (25% van het verkoopbedrag) en betalen de rest aan u in contanten of via een overboeking. De bemiddelingskosten gebruiken wij om de Ruilwinkel in stand te houden. Dus met de verkoop van uw spullen, steunt u meteen het goede doel.

Het product dat u wilt verkopen moet een minimale verkoopprijs hebben van 25 euro.

 

Klik op deze link voor onze producten op marktplaats.

 

Indien u interesse heeft, kunt u contact met ons opnemen via email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), via telefoon (010-223 15 79) of u kunt natuurlijk gezellig langskomen in de Ruilwinkel waar wij u van maandag 10:00 - 14:00 en op dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 16.00 uur direct te woord kunnen staan.