Kleding voor man, vrouw en kinderen

 

Wij nemen elke dag van particulieren, kleding, tassen, riemen, sieraden etc. in voor dames, heren, baby & kinderen. De kleding moet gewassen, gestreken en in de mode zijn. De kleding wordt direct bekeken, u hoeft dus geen afspraak te maken. Worden uw spullen meegenomen door een andere deelnemer van de Ruilwinkel dan wordt de opbrengst bijgeschreven op uw puntenrekening. Neemt u goederen mee dan worden de punten afgeschreven van uw rekening. Het is alleen mogelijk om goederen mee te nemen als op uw rekening voldoende punten staan. 

 
Iedere deelnemer van de LETS Ruilwinkel Schiedam kan per gezinslid, MAXIMAAL 5 kledingstukken PER MAAND kopen tegen een vergoeding van punten. Dat geldt voor een heel kalenderjaar. 
 
Voor JASSEN/SCHOENEN/LAARZEN geldt:  MAXIMAAL 1 jas en 1 paar schoenen, laarzen, sneakers (en dergelijke) per seizoen per gezinslid.
 
'Ieder gezinslid' betekent (een) ouder(s) en hun kinderen tot 16 jaar. Kinderen vanaf 16 jaar kunnen zichzelf inschrijven als deelnemer. Als er een misverstand ontstaat, of als er onduidelijkheid is, beslist de coördinator van de LETS Ruilwinkel. 
 
ZOMER = maanden mei tot en met augustus
VOORJAAR en NAJAAR = maanden maart & april  en  september & oktober
WINTER = november tot en met februari
 
De LETS Ruilwinkel werkt met deze indeling, om alle deelnemers een kans te geven per seizoen over andere kledingstukken te beschikken.
 
 

 ARTIKEL

PUNTEN Volwassen

Punten / Kinderen

ROK / BROEK

3

2

BLOESJE - SHIRT - T-SHIRT

2

1

 TRUI – VEST - SWEATER

2

1

JURK

3

2

PAK  (BROEK & COLBERT)

8

5

COLBERT (dames- en heren)

5

3

SCHOENEN

3

2

LAARZEN

5

3

JAS

10

8

RIEMEN, SJAALS , STROPDASSEN, BH'S, BRETELS , HANDSCHOENEN, MUTSEN

1

1